Loopbaanontwikkeling

De complexe opgaven binnen de sector vragen om de juiste inzet van talenten van medewerkers. Loopbaanontwikkeling ondersteunt medewerkers bij het ontdekken van hun talenten en de begeleiding naar een passende functie, taak of rol. Binnen de eigen organisatie of elders.

De cao Werken voor waterschappen en het beleid binnen organisaties in de sector waterschappen bieden medewerkers ruime mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling. Interne- en externe loopbaanprofessionals bieden medewerkers hierbij ondersteuning.

Platform loopbaanontwikkeling

Met het platform loopbaanontwikkeling beoogt het A&O fonds om de positie, kwaliteit en effectiviteit van loopbaanprofessionals te versterken. Doelgroep van het platform zijn zowel interne als externe loopbaanprofessionals die werken binnen de sector en die individuele medewerkers coachen en adviseren over loopbaanontwikkeling en mobiliteit (loopbaancoaches, loopbaanadviseurs, mobiliteitsadviseurs). Daarnaast zijn dit P&O’ers die verantwoordelijk zijn voor de interne organisatie en coördinatie van loopbaanontwikkeling. Gedurende het jaar vinden zowel online als fysieke bijeenkomsten plaats voor de leden van het platform. Coördinator van het platform is Ester Leibbrand.

Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan het platform kan door het sturen van een e-mail naar info@aenowaterschappen.nl. We plaatsen je dan op de mailinglijst, zodat je op de hoogte blijft van activiteiten en uitnodigingen ontvangt voor bijeenkomsten.

Het platform heeft ook een appgroep om onderling informatie uit te wisselen. Wil je deze berichten ook ontvangen? E-mail dan je telefoonnummer naar info@aenowaterschappen.nl met het verzoek om je toe te voegen aan de groep.

Agenda loopbaanontwikkeling

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen