Digi-café


Het Waterschapshuis en A&O fonds Waterschappen organiseren eens in de zes weken een online Digi-café. In dit Digi-café stimuleren we het gesprek tussen organisaties en professionals op het gebied van digitale transformatie en het effect daarvan op de organisatie en medewerkers. Denk aan thema’s als leren en ontwikkelen, verandering van functies, strategische personeelsplanning, digitaal leiderschap, etc. Doelgroep van het Digi-café zijn professionals in de sector waterschappen die zich in hun werk bezighouden met (aspecten van) de digitale transformatie: CDO’s, beleidsmakers, HR-professionals, etc.

Programma Digi-café donderdag 26 januari

In het 2e digi-café, op donderdag 26 januari van 15.00 – 16.30 uur, is er aandacht voor het landelijke initiatief ‘Maand van de Digitale Fitheid’. Dit initiatief van RADIO en Digitale Fitheid geeft op laagdrempelige wijze aandacht aan de eigen digitale fitheid (binnen de organisatie). Dus zitten jij en je waterschapscollega’s meer dan 4 uur of meer per dag achter het scherm? En wil je op een leuke manier aandacht geven aan dit onderwerp? Dan is dit wellicht ook wat voor jouw waterschap!

Daarnaast zetten we het grootste deel van de tijd in voor: jullie! Middels het welbekende open space-concept bieden we ruimte aan jullie eigen vragen en ideeën. In de online bijeenkomst halen we jullie vragen op en delen de groepen op interesse in. Daarna krijg je alle ruimte om met elkaar een vraagstuk, vraag of idee samen nader te onderzoeken.

Inschrijven

Inschrijven voor de bijeenkomst kan via het onderstaande formulier. Contactpersonen digitale transformatie hebben al een Teamsuitnodiging hiervoor ontvangen in hun agenda die je kan accepteren voor bekendmaken deelname.

Inschrijven

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen