Vitale sectoren festival

Op 5 oktober 2023 vindt het Vitale sectoren festival plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort. Dit evenement is een nieuw initiatief van zes vitale sectoren die dagelijks een belangrijke rol spelen in het functioneren van Nederland: energie, (afval)water, milieu, recycling, kabel en telecom. Save the date en zorg dat je erbij bent!

Logo Vitale sectoren festival 2023

Vitaal staat centraal

Hoe zorgen we voor vitale organisaties en medewerkers? Daar draait het om op het festival. Het festival biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder een inspirerende keynote speaker, keuze uit meer dan dertig workshops over thema's als arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden, opleiden & ontwikkelen, arbo & veiligheid, duurzame inzetbaarheid een festivalmarkt, netwerkmogelijkheden met vakgenoten, de verkiezing van het vitaalste vakbedrijf en een lunch en borrel.

Voor wie?

Het Vitale sectoren festival is bedoeld voor professionals binnen de vitale sectoren die zich bezighouden met thema's als arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden, opleiden & ontwikkelen, arbo & veiligheid en duurzame inzetbaarheid: HR-medewerkers, veiligheids-, arbo- en preventiemedewerkers, recruiters, leer- en ontwikkelprofessionals, verzuim- en reintegratiedeskundigen, duurzame inzetbaarheid- specialisten, leden van de ondernemingsraad, bestuurders van O&O en A&O fondsen, vakbonden en werkgeversorganisaties, enzovoorts.

Door wie?

Het festival wordt georganiseerd door werkgeversverenigingen en fondsen binnen de zes sectoren, waaronder de Vereniging werken voor waterschappen en A&O fonds Waterschappen.

Programma en inschrijven

Voor het programma en inschrijven voor het festival en de workshops, bezoek de festivalwebsite.

Naar festivalwebsite

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen