Donatie € 5.073,- voor Water for Life

A&O fonds Waterschappen overhandigde afgelopen week aan Water for Life een donatie van € 5.073,-. Dit bedrag is tot stand gekomen via het sectoraal medewerkersonderzoek 2023 in de sector waterschappen.

Overhandiging donatie Water for life

Iedere twee jaar voert A&O fonds Waterschappen in opdracht van sociale partners het sectoraal medewerkersonderzoek uit in de sector waterschappen. In het najaar van 2023 ontvingen 14.088 medewerkers een uitnodiging voor het invullen van de online vragenlijst. Om de respons te bevorderen, stelde het A&O fonds een incentive in: voor iedere ingevulde vragenlijst zou €0,50 gedoneerd worden aan de stichting Water for Life.

10.145 medewerkers vulden uiteindelijk de vragenlijst in; een mooie respons en een donatiebedrag van € 5.073,-. Afgelopen week overhandigde Bart de Zwart, fondsmanager van A&O fonds Waterschappen, de donatie aan Toine Ramaker, directeur van de stichting Water for Life. Met deze donatie kan Water for Life bijna 300 mensen in ontwikkelingslanden voorzien van drinkwater of sanitaire voorzieningen.

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen