Event ‘Verschil mag er zijn!’: The Aftermovie

Op 19 maart organiseerde A&O fonds Waterschappen in samenwerking met Onbeperkte Denkers voor ruim honderd professionals het event ‘Verschil mag er zijn!’. Het was een dag vol inspiratie om het thema diversiteit en inclusie op de agenda en werkvloer te krijgen in de sector waterschappen. Het event was tevens de aftrap van het ondersteuningsprogramma ‘Verschil mag er zijn! van het A&O fonds. Nog even nagenieten van het event? Vandaag lanceren we de aftermovie van het event!

Programma 'Verschil mag er zijn!'

Met het programma 'Verschil mag er zijn!' ondersteunt A&O fonds Waterschappen organisaties op het thema diversiteit en inclusie. Dit jaar staat in het teken van:

  • Creëren van bewustwording en agendering van diversiteit en inclusie.
  • Adviseren en ondersteunen bij de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van beleid om diversiteit en inclusie te bevorderen.
  • Inspireren, motiveren en ondersteunen om een diverse en inclusieve werkcultuur te creëren.
  • Aanreiken van praktische handvatten en tools om diversiteit en inclusie te verankeren.

Als onderdeel van het programma ‘Verschil mag er zijn! ondersteunt het A&O fonds ook ná het event organisaties met onder andere de in-company workshop 'Verschil maken!', tools, inspiratie impulsmomenten en een platform diversiteit en inclusie voor kennisuitwisseling. Bezoek de themapagina op onze site voor meer informatie over deze ondersteuning.

Naar themapagina diversiteit en inclusie

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen