Groenopweg Challenge: Doet jullie organisatie ook mee?

Op 24 juni start de Groenopweg Challenge, een unieke challenge voor alle medewerkers van alle organisaties binnen de sector waterschappen. De Groenopweg Challenge is een initiatief van het cao-overleg in de sector en A&O fonds Waterschappen. Al 24 organisaties hebben zich aangemeld om mee te doen aan de challenge.

De waterschapswereld heeft klimaat en milieu hoog in het vaandel staan. De ambities zijn hoog en die kunnen we alleen samen realiseren. Om te komen tot een nieuwe groene cao, specifiek op het gebied van mobiliteit, krijgen op initiatief van het cao-overleg alle collega’s de kans om mee te denken én te doen. Zo kunnen we samen op ludieke wijze onze samenwerking versterken en een groene beweging in gang zetten.

Doel van de Groenopweg Challenge is om iedereen binnen de sector waterschappen mee te nemen in het proces van vergroenen van mobiliteit:

  • Vergroten bewustwording over duurzaamheid & mobiliteit.
  • Reduceren fossiele kilometers.
  • Genereren van ideeën voor groene (mobiliteits)oplossingen in de cao.

Het belooft een mooie duurzame reis te worden; van A naar Duurzamer!

Groenopweg Challenge

Van eind juni tot half november vindt de Groenopweg Challenge plaats en gaan we aan de slag met vijf challenges om de levensstijl en het reisgedrag van medewerkers te vergroenen. Medewerkers nemen individueel en als team deel aan de Groenopweg Challenge en maken daarbij kans op groene prijzen. Daarnaast kunnen medewerkers gedurende de challenge ideeën indienen voor een groene cao.

Al 24 organisaties aangemeld voor deelname Groenopweg Challenge

In ieder van de 35 organisaties in de sector zoeken we een coördinator die intern de Groenopweg Challenge promoot. Hierbij worden hij/zij gefaciliteerd door het externe bureau The Footprint Challenge. Coördinatoren krijgen hiervoor onder andere toegang tot een promotietoolkit. Meld jouw organisatie dus ook aan voor de Groenopweg Challenge!

Inmiddels hebben al 24 organisaties zich aangemeld voor deelname aan de Groenopweg Challenge. Zij gaan vanaf deze week van start met de interne promotiecampagne. Doet jullie organisatie ook mee? Kijk via onderstaande link of jouw organisatie zich ook al heeft aangemeld voor de challenge.

Deelnemende organisaties Groenopweg Challenge

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen