Handreiking Duurzaam werken: naar een strategisch en integraal beleid

Wat verstaan we onder duurzaam werken? En hoe maak je hiervoor een strategisch en integraal beleid? De handreiking Duurzaam werken helpt organisaties hierbij.

Gezond, vitaal, gemotiveerd en met plezier werken is de kern van duurzaam werken. Daardoor kunnen medewerkers met hun individuele talenten en kennis een optimale bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen. Zowel nu als in de toekomst.

A&O fonds Waterschappen stelde in samenwerking met bureau Berenschot een handreiking Duurzaam werken op. De handreiking is bedoeld voor iedereen binnen de sector waterschappen die verantwoordelijk is voor of meewerkt aan het ontwikkelen en implementeren van een strategisch en integraal duurzaam werken beleid. De handreiking helpt bij het stapsgewijs komen tot een integraal plan van aanpak dat aansluit bij de strategie van de organisatie. Het uiteindelijke resultaat van deze handreiking is een plan van aanpak om duurzaam werken in jouw organisatie vorm te geven.

Naar handreiking

Webinar over handreiking Duurzaam werken donderdag 23 maart

Op donderdag 23 maart organiseert A&O fonds Waterschappen samen met Berenschot van 15.00 tot 16.30 uur een webinar rond de handreiking. Door het volgen van het webinar krijg je onder andere meer inzicht in:

  1. De inhoud en toepassingsmogelijkheden van de handreiking Duurzaam werken.

  2. Het gehanteerde model Duurzaam werken en de toepassing daarvan.

  3. De stappen naar een integraal beleid voor Duurzaam werken, toegelicht aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden.

Info en inschrijven webinar

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen