A&O fonds Waterschappen vernieuwt huisstijl en website

A&O fonds Waterschappen start 2022 met een nieuwe, frisse huisstijl. Ook de website van A&O fonds Waterschappen is geheel vernieuwd. Zo kunnen we de sector in de toekomst nog beter informeren. En voor de oplettende lezer: A&O fonds Waterschappen schrijf je voortaan zonder koppelstreepje tussen A&O en fonds!

Frisse huisstijl
A&O fonds Waterschappen is met organisaties in de sector waterschappen ‘Samen in beweging’. Na 14 jaar was het daarom tijd voor een nieuwe, frisse huisstijl. Een stijl die past bij het A&O fonds als dé kennispartner voor de sector waterschappen voor de ontwikkeling van toekomstbestendige en weerbare organisaties en medewerkers.

Logo symboliseert beweging
De nieuwe huisstijl vertaalt de kernwaarden van A&O fonds Waterschappen in kleur en vorm: kennis, professioneel, klantgericht, inspirerend en verbindend. De basiskleuren van de huisstijl verwijzen daarnaast naar land, water en lucht. Die gekozen kleuren komen terug in ons nieuwe logo: donkerblauw en beige van water en zand en de golfvorm in de letters symboliseert beweging.

Overzichtelijke website
Tegelijk met de nieuwe huisstijl is de website van A&O fonds Waterschappen volledig vernieuwd. Al onze activiteiten worden op de nieuwe website overzichtelijk gepresenteerd binnen de drie onderdelen: thema’s, instrumenten, en onderzoek. Bij elk onderwerp binnen de onderdelen thema’s, instrumenten, en onderzoek vind je op betreffende pagina bijbehorende relevante nieuwsberichten, publicaties, praktijkverhalen en agenda-informatie over bijeenkomsten. Zo staat alle informatie voor je praktisch en overzichtelijk op onderwerp bij elkaar.

Naar activiteitenoverzicht

Voor de eenduidigheid zijn diverse namen van thema’s en platforms hernoemd. Zo is het eerdere platform Opleidingsprofessionals bijvoorbeeld hernoemd naar platform Leren en ontwikkelen en valt onder het thema Leren en ontwikkelen. Ook is de deelwebsite van de Gezond & veilig werken academie (academie.aenowaterschappen.nl) geïntegreerd in de nieuwe website. En A&O fonds Waterschappen schrijf je voortaan zonder koppelteken tussen A&O en fonds!

Door de nieuwe website dienen organisaties eventuele verwijzingen op hun intranet naar oude pagina’s of links naar producten zoals de Loopbaanscan wel te vernieuwen.

Digitale nieuwsbrief
A&O fonds Waterschappen verstuurt maandelijks een vernieuwde digitale nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste activiteiten en bijeenkomsten. Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Schrijf je dan in!

Naar inschrijven nieuwsbrief

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen