Kom naar Digi-café-LivE!

Donderdagmiddag 21 september organiseren A&O fonds Waterschappen en Het Waterschapshuis gezamenlijk het eerste Digi-café-LivE! in Amersfoort. Ontmoet, leer en deel kennis over digitale transformatie in de sector waterschappen. Ben jij er ook bij?

Logo Digi Café

In het Digi-café-LivE! is er volop de gelegenheid om collega's uit andere waterschap-organisaties te ontmoeten, kennis op te doen, te ervaren en te delen over digitale transformatie en de effecten op mens en werk. Een unieke kans om in contact te komen met collega's uit andere organisaties in de sector waterschappen die ook aan de slag zijn met het thema digitale transformatie.

Digitale transformatie is al in meerdere onderdelen van ons leven voelbaar. We weten al niet beter dan dat we online pakketjes kunnen bestellen en vakanties regelen. En ook in ons werk is de digitale invloed alom voelbaar. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. De techniek gaat voort en Artificial Intelligence doet zijn intrede. Dat het steeds grotere gevolgen heeft voor mens en werk staat niet ter discussie. Hoe de toekomst er precies uit zal zien, dat weet nog niemand, maar we kunnen ons er wel op voorbereiden.

Laat je inspireren op de gebieden van leren en ontwikkelen, verandering van functies, bewustwording van verandering en ethische gevolgen, etc.

Het Digi-café-LivE! is voor iedere professional in de sector waterschappen die zich bezighoudt met (aspecten van) de digitale transformatie waar deze mens en werk raakt: CDO’s, beleidsmakers, HR-professionals, etc. Het evenement vindt plaats in het Waterschapshuis in Amersfoort.

Programma en inschrijven

Wees er snel bij!

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen