Lara van der Zon Brouwer winnaar Verschil mag er zijn!-wisselbokaal

Lara van der Zon Brouwer van Hoogheemraadschap van Rijnland is de eerste winnaar geworden van de Verschil mag er zijn!-wisselbokaal van A&O fonds Waterschappen. Deze prijs werd haar afgelopen dinsdag overhandigd tijdens het event 'Verschil mag er zijn!' over diversiteit en inclusie in de sector waterschappen. Een event georganiseerd door A&O fonds Waterschappen in samenwerking met Onbeperkte Denkers.

Lara ontving deze prijs voor haar vooruitstrevende en succesvolle aanpak rond het invulling geven aan de Banenafspraak binnen Hoogheemraadschap van Rijnland. Daarnaast leverde zij de afgelopen jaren ook een grote bijdrage aan het overdragen van haar kennis en het inspireren van collega's bij andere organisaties in de sector. Nogmaals van harte gefeliciteerd Lara!

De wisselbokaal is dit jaar door A&O fonds in het leven geroepen als aftrap van het programma 'Verschil mag er zijn!' dat als doel heeft diversiteit en inclusie in de sector te bevorderen. De bokaal wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die hierin een grote verdienste heeft geleverd.

Als onderdeel van het programma ondersteunt A&O fonds Waterschappen organisaties onder andere met incompany-workshops 'Verschil maken!', diverse tools, impulsmomenten voor diverse doelgroepen en een platform diversiteit en inclusie voor kennisuitwisseling. Voor meer informatie over deze ondersteuning, bezoek de themapagina op onze site.

Naar themapagina diversiteit en inclusie

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen