Inschrijving A&O fondsen festival geopend

Het afgelopen decennium is de manier waarop we samenwerken sterk veranderd. Gaan we straks terug naar de oude en veilige situatie of leren we van de lessen sinds 2020? Wat zijn de nieuwe vormen van samenwerken, leidinggeven en contact maken met collega's en burgers? Kortom: hoe ziet samenwerken in jouw organisatie er straks uit?

Dat is waar het A&O fondsen Festival op donderdag 8 september over gaat. Als medewerker in de sector waterschappen nodigen we jou uit om je nu al in te schrijven. Graag ontmoeten we je die dag in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein of in onze online festivalomgeving.

Kom jij ook?

Op dit moment stellen we een interessant programma samen voor het festival op locatie en het online festival. Binnenkort maken we de workshops en de programmaonderdelen bekend. Als je nu inschrijft, dan ben je straks de eerste om een keuze te maken uit de workshops!

Kom jij ook om, samen met ons en heel veel andere professionals op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit, naar de toekomst van samenwerken te kijken?

TICKETS EN INFO

Workshop geven op het festival?

Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd vóór en dóór de vier decentrale overheidssectoren. En daarvoor hebben we jouw inbreng nodig! We zijn op zoek naar organisaties die aansprekende, innovatieve vormen van samenwerking hebben ontwikkeld, in de breedste zin van het woord. Heb je een inspirerend project dat je wilt delen met collega’s van decentrale overheden op het festival? Laat het ons dan weten via info@aenowaterschappen.nl.

A&O fondsen Festival

Het A&O fondsen Festival wordt één keer in de twee jaar georganiseerd door A&O fonds Waterschappen, A&O fonds Gemeenten, A&O-fonds Provincies en A+O fonds Rijk. Het festival is dé plek voor professionals (uit de vier sectoren) op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit van mens en organisatie.

Scrol naar boven
Populaire zoektermen