Save the date: Vitale sectoren festival 5 oktober 2023

Op 5 oktober 2023 vindt het Vitale sectoren festival plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort. Dit evenement is een nieuw initiatief van zes vitale sectoren die dagelijks een belangrijke rol spelen in het functioneren van Nederland: energie, (afval)water, milieu, recycling, kabel en telecom. Save the date in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Logo Vitale sectoren festival 2023

Vitaal staat centraal

Hoe zorgen we voor vitale organisaties en medewerkers? Daar draait het om op het festival. Het festival biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder een inspirerende keynote speaker, keuze uit dertig workshops over onderwerpen als arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, arbeidsverhoudingen en arbeidsmarkt, een festivalmarkt, netwerkmogelijkheden met vakgenoten, de verkiezing van het vitaalste vakbedrijf en een lunch en borrel.

Voor wie?

Het Vitale sectoren festival is bedoeld voor professionals binnen de vitale sectoren die zich bezighouden met vitale organisaties en medewerkers, waaronder HR-medewerkers, veiligheids- en preventiemedewerkers, recruiters, leer- en ontwikkelprofessionals, verzuim- en reintegratiedeskundigen, duurzame inzetbaarheid- specialisten, leden van de ondernemingsraad, bestuurders van fondsen, vakbonden en werkgeversorganisaties, enzovoorts.

Door wie?

Het festival wordt georganiseerd door werkgeversverenigingen en fondsen binnen de zes sectoren, waaronder de Vereniging werken voor waterschappen en het A&O fonds waterschappen.

Save the date!

Noteer 5 oktober alvast in je agenda! Binnenkort vind je hier meer informatie over het programma en hoe je je kunt inschrijven. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen op het Vitale sectoren festival 2023!

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen