Talent Navigator opvolger van Loopbaanscan

Alle medewerker in de sector waterschappen kunnen vanaf vandaag kosteloos gebruik maken van de online scan Talent Navigator. Met deze scan krijgen medewerkers binnen 30 minuten een beeld van hun talenten en loopbaanmogelijkheden. De Talent Navigator is de opvolger van de Loopbaanscan.

Logo Talent Navigator

Wat is de Talent Navigator

De Talent Navigator helpt medewerkers om de juiste loopbaankeuzes te maken. De online scan bestaat uit digitale vragenlijsten over persoonlijke eigenschappen, drijfveren, werkstijlen, talenten, competenties, voorkeursrollen en de omgang met veranderingen. Deelname is vrijwillig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor wie is het?

De Talent Navigator is voor alle medewerkers die werkzaam zijn bij een organisatie in de sector waterschappen.

Wat is anders dan de Loopbaanscan?

De Talent Navigator is de opvolger van de Loopbaanscan. Het invullen van de digitale vragenlijsten kost minder tijd, nog maar 30 minuten. Tegelijk stelt de Talent Navigator vragen over meer en nieuwe competenties. De presentatie van de resultaten is overzichtelijker en aantrekkelijker. Naast een pdf staan de resultaten nu ook online op een persoonlijk portal. Daar is ook verdiepende informatie beschikbaar.

Tips voor leidinggevenden en HR- en loopbaanprofessionals

Leidinggevenden en HR- en loopbaanprofessionals hebben een belangrijke rol bij de implementatie, promotie en begeleiding van de Talent Navigator. Op de webpagina van de Talent Navigator vind je hiervoor tips.

Naar Talent Navigator

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen