Datum gewijzigd: 17-09-2019

Deel deze pagina


Pensioen

 

ABP
Het ABP het pensioenfonds voor mensen die werken in de sector waterschappen. Pensioen is het inkomen dat je ontvangt als je stopt met werken, als je arbeidsongeschikt raakt of voor de nabestaanden als je overlijdt. Voor meer informatie over het ABP of over pensioen in het algemeen klik hier voor de website van ABP.

MijnABP
In MijnABP regel je jouw pensioenzaken eenvoudig online. Je kunt er bijvoorbeeld je pensioen plannen of je voorkeuren aanpassen. Klik hier voor de link naar MijnABP.

Financiële loopbaanplanner
Als je niet alleen zicht willen krijgen op je pensioen, maar op je totale financiële situatie na het bereiken van je pensioenleeftijd, is de Financiële loopbaanplanner van het A&O-fonds Waterschappen gratis beschikbaar. De Financiële loopbaanplanner is het digitale online instrument van MijnGeldzaken dat je een compleet beeld geeft van je huidige financiële huishoudboekje: inkomen, vermogen, pensioenopbouw en uitgaven. Zo weet je precies hoe je er nu voor staat. Het kan je vervolgens in verschillende scenario’s laten zien wat een verandering in het werk of de privésituatie voor financiële gevolgen heeft. Zowel nu als later. Klik hier voor meer informatie over de Financiële loopbaanplanner.

 

 

 


 

 

 

Techniek: Dutchbrite, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman