Bijeenkomst Platform arbeidsmarkt

Met het platform arbeidsmarkt stimuleert het A&O fonds kennisdeling tussen professionals binnen organisaties op bovenstaande thema’s. Doelgroep voor het platform zijn communicatieadviseurs, recruiters en P&O’ers die binnen organisaties aan een van deze thema’s werken. Gedurende het jaar vinden zowel online als fysieke bijeenkomsten plaats voor de leden van het platform. Meer informatie over het platform arbeidsmarkt sector waterschappen? Ga naar pagina arbeidsmarkt.

Naar pagina arbeidsmarkt

Bijeenkomst donderdag 24 november 13.00 - 15.30 uur online

Op dinsdag 24 november organiseert A&O fonds waterschappen van 13.00 - 15.30 uur een online bijeenkomst van het Platform arbeidsmarkt. Op het voorlopige programma staan de volgende onderdelen:

Presentatie Imago-onderzoek 2022 sector waterschappen

Anna Nemen | Motivaction

A&O fonds waterschappen heeft door Motivation/Intermediair een Imago-onderzoek laten uitvoeren over waterschappen onder hbo+ers en mbo-ers op de arbeidsmarkt. Anna Newen neemt je mee in de uitkomsten en de aanbevelingen van het onderzoek.

Presentatie Verkenning werven en opleiden technische medewerkers sector waterschappen
Josje Damsma / CrossOver

Door CrossOver is voor het A&O fonds een verkenning uitgevoerd naar het werven en opleiden technische medewerkers sector waterschappen. Josje Damsma presenteert de resultaten van het onderzoek en de diverse oplossingsrichtingen. Vervolgens gaat zij in gesprek met de deelnemers hoe zij met deze oplossingsrichtingen binnen hun organisaties aan de slag zijn/kunnen gaan.

Vraag het je collega's!
De bijeenkomst sluiten wij af met een vragensessie. Heb je een specifieke vraag voor je collega's bij een andere organisatie in de sector waterschappen? Bijvoorbeeld hoe zij specifieke moeilijke functies werven? Welke goede ervaringen ze hebben met externe bureaus? Hoe zij social media inzetten? Kortom vragen waarmee jij nu worstelt in je organisaties? Dan kan je die tijdens deze vragensessie aan hen stellen!

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via het onderstaande formulier.

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen