Bijeenkomst Platform leren en ontwikkelen

A&O fonds Waterschappen ondersteunt een platform leren en ontwikkelen. Doel van dit platform is om kennisuitwisseling en samenwerking tussen opleidingsprofessionals die werken binnen organisaties te vergroten. Hiermee levert het een bijdrage aan kwaliteitsbevordering van professionals en het ontwikkelen van leercultuur op organisatieniveau. Judith Barneveld is coördinator van het platform leren en ontwikkelen.

Bijeenkomst platform leren en ontwikkelen 16 maart: slimme technologie voor leren en ontwikkelen

Op donderdag 16 maart vindt een online bijeenkomst plaats van het Platform leren en ontwikkelen van 9.30 - 12.00 uur.

In deze bijeenkomst verdiepen we ons in twee tools die je kunt inzetten voor leren en ontwikkelen: de veelgebruikte Learning Management Systems (LMS) en het nieuwe ChatGPT, de chatbot die antwoord geeft op alle mogelijke vragen en opdrachten. Tools die het jou makkelijker maken en het leren effectiever!

1. Wat maakt een goed LMS?
Je bent op zoek naar een LMS, overweegt je LMS te vervangen of wilt het doorontwikkelen – voor veel L&O’ers van waterschappen actuele kwesties. In de focusgroep LMS is inmiddels aardig wat uitgewisseld over de eisen aan en slim gebruik van een LMS. We delen de bevindingen en kijken hoe jij de volgende stap kunt zetten.

2. Wat kan L&O met ChatGPT?
Je kunt ermee sparren als met een collega of je kunt het bijvoorbeeld content, werkvormen of toetsvragen laten creëren – ChatGPT reikt je ideeën aan en doet het werk voor je. We gaan kennismaken met de chatbot en er ook mee in gesprek. Zo ontdek je wat je ermee kunt en krijg je wellicht meteen een bruikbaar concept voor een plan of ontwerp.

Verwacht een mix van inspiratie, praktische inzichten en onderlinge uitwisseling van ervaringen en ideeën!

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via het onderstaande formulier.

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen