Dag van de Loopbaan

Op donderdag 14 november organiseert A&O fonds Waterschappen de Dag van de loopbaan 2024. Hét evenement voor professionals op het gebied van loopbaanontwikkeling in de sector waterschappen. Een dag vol kennis, inspiratie én gelegenheid tot netwerken.

Thema van de dag

Het thema is talentmanagement in relatie tot loopbaanontwikkeling. We zoomen in op de rollen van de individuele medewerker, de leidinggevende, jij als loopbaanprofessional en de totale organisatie. Welke rol speelt eenieder in talentmanagement en hoe geef je het strategisch en praktisch vorm?

Programma

Aan het definitieve programma wordt momenteel nog gewerkt, maar vast staat dat Richard de Hoop onze keynote-spreker is. Richard is al op jonge leeftijd gegrepen door de kracht van het woord en de kracht van muziek. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat juist de combinatie van deze beide zijn optreden tot een unieke ervaring maakt. Hij neemt jullie mee in de wereld van instrumenten die zich gemakkelijk laten vergelijken met karakters van mensen. Bespeel jij de praktische bas of de enthousiaste trompet? Hoe laat ik al die verschillende instrumenten (lees karakters) met elkaar samenwerken. Dit wil je niet missen!

Doelgroep

De workshop van Richard is in de ochtend en is ook enorm interessant en inspirerend voor leidinggevenden, stuur deze uitnodiging dan ook vooral door naar het management!
Het middagdeel is speciaal voor de Loopbaanprofessional.

Plaats en tijd

De bijeenkomst is in Villa Jongerius dr. M.A. Tellegenlaan/hoek Kanaalweg Utrecht.

De dag start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur.

Schrijf je nu in!

Verzekerd zijn van een plek? Schrijf je nu alvast in via onderstaand formulier.

Inschrijven

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen