Digi-café

Het Waterschapshuis en A&O fonds Waterschappen organiseren eens in de zes weken een online Digi-café. In dit Digi-café stimuleren we het gesprek tussen organisaties en professionals op het gebied van digitale transformatie en het effect daarvan op de organisatie en medewerkers. Denk aan thema’s als leren en ontwikkelen, verandering van functies, strategische personeelsplanning, digitaal leiderschap, etc. Doelgroep van het Digi-café zijn professionals in de sector waterschappen die zich in hun werk bezighouden met (aspecten van) de digitale transformatie: CDO’s, beleidsmakers, HR-professionals, etc.

In de stroom van de digitale transformatie gaat het deze keer over de Vaarkaart en de betekenis voor jou en jouw organisatie. De ‘Vaarkaart digitale transformatie’ is een gezamenlijk initiatief van de Unie van Waterschappen en het Waterschapshuis, in nauwe samenwerking met alle waterschappen. Het is een koersdocument dat de bestuurlijke visie op de digitale transformatie voor de 21 waterschappen omvat. Het is een handvat waarmee het gesprek over digitale transformatie kan worden aangegaan.

Op 15 december gaven alle 21 waterschappen unaniem goedkeuring aan het visiedocument 'Vaarkaart, digitaal op koers'. Hiermee leggen zij gezamenlijk de koers vast voor een optimale digitale ontwikkeling.

Maar wat betekent dit concreet voor JOU? Ontdek wat de Vaarkaart betekent voor de professional in de sector waterschappen die zich bezighoudt met digitale transformatie. Leer hoe deze visie nieuwe inzichten en kansen biedt voor jouw werk en ontdek hoe het interne dialogen stimuleert op verschillende organisatieniveaus.

Gastspreker

Andreas Hoogeveen, Senior-adviseur digitalisering in de watersector bij de Unie van Waterschappen, neemt ons mee op ontdekkingstocht. Hij zal de Vaarkaart toelichten en de praktische toepassingen met de impact op jouw werk helder uiteenzetten.

Benieuwd naar de koers die we gaan varen? Als jij een rol speelt in de digitale toekomst van waterschappen, nodigen we je van harte uit om online aanwezig te zijn.

Aanmelden

Nieuwsgierig? Dan zien we je graag online op 6 februari 2024 van 15.00 tot 16.30 uur. Zet de datum alvast in je agenda en schrijf je in via onderstaand formulier!

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen