DIGI-CAFÉ: samen leren in een digitaal transformerende wereld

Beste professional sector waterschappen!

Graag nodigen we je uit voor het allereerste online digi-café op donderdag 8 december van 15.00 uur tot 17.00 uur. In dit online café willen we een veilige haven creëren om als sector waterschappen samen te leren in en van de digitaal transformerende wereld.

Logo Digi-café

Digi-café
Veranderende functies, nieuwe kennis en vaardigheden, het verdwijnen en verschijnen van banen, innovatieve (ICT-)oplossingen bedenken voor complexe problemen: de digitale transformatie vraagt steeds aanpassen en meebewegen. Ook van organisaties in de sector waterschappen en haar medewerkers. Om dat goed te kunnen faciliteren, is aandacht voor mens en organisatie van belang.

Om het gesprek daarover tussen de organisaties in de sector waterschappen (meer) te stimuleren, bieden we in het digi-café ruimte aan alles wat jullie bezighoudt op het gebied van digitale transformatie en het effect daarvan op de organisatie en medewerkers. Denk aan thema’s als leren en ontwikkelen, verandering van functies, strategische personeelsplanning, digitaal leiderschap, etc. Het digi-café is bedoeld voor professionals in de sector waterschappen die zich in hun werk bezighouden met (aspecten van) de digitale transformatie: CDO’s, beleidsmakers, HR-professionals, etc.

Het Waterschapshuis en A&O fonds Waterschappen slaan de handen in één om eens in de zes weken online (en één à twee keer per jaar fysiek) een veilige haven te creëren om samen in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Er gebeurt binnen organisaties in de sector ontzettend veel op dit front. Uitwisselen en samen onderzoeken wat werkt is daarom ook één van de belangrijkste onderliggende doelen van dit informele digi-café!

Programma
Voor het eerste digi-café hebben we al een programma samengesteld. Je krijgt een update en een voorproefje van de leerlijn digitale transformatie voor medewerkers van het Waterschapshuis. Waterschap Zuiderzeeland neemt je mee in hun pilot rondom het in kaart brengen van de digi-vaardigheden van hun medewerkers. Ook is er ruimte voor intervisie en samen brainstormen over welke thema’s jullie graag in de vervolg-café’s terug willen zien.

Aanmelden
Op verzoek van een aantal collega’s organiseren we dit initiatief. Een groot aantal personen die eerder hebt meegedaan aan de leerlijn digitale transformatie van het Waterschapshuis, de Winterschool rondom SPP en digitale transformatie en/of aan een platformbijeenkomst van A&O fonds Waterschappen, hebben we al via outlook een agenda uitnodiging gestuurd voor deze bijeenkomst. Je kan deze accepteren of weigeren. Heb jij deze niet ontvangen, dan kan je je via het onderstaande formulier alsnog aanmelden.

Vragen
Weet je niet zeker of dit iets voor jou is of heb je nog andere vragen? Schroom niet te mailen of bellen naar Nuala Burns van het Waterschapshuis (n.burns@hetwaterschapshuis.nl) of Bart de Zwart van A&O fonds Waterschappen (bart.dezwart@aenowaterschappen.nl)

We zien je graag in december online en maken er samen met jullie een mooie leerervaring van!

Hartelijke groet,

Nuala Burns (het Waterschapshuis) en Bart de Zwart (A&O fonds Waterschappen)

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen