Kick-off Event Groenopweg Challenge

Op 24 juni start de Groenopweg Challenge, een unieke challenge voor alle medewerkers van alle organisaties binnen de sector waterschappen. De Groenopweg Challenge is een initiatief van het cao-overleg in de sector en A&O fonds Waterschappen.

Groenopweg Challenge

De waterschapswereld heeft klimaat en milieu hoog in het vaandel staan. De ambities zijn hoog en die kunnen we alleen samen realiseren. Om te komen tot een nieuwe groene cao, specifiek op het gebied van mobiliteit, krijgen op initiatief van het cao-overleg alle collega’s de kans om mee te denken én te doen. Zo kunnen we samen op ludieke wijze onze samenwerking versterken en een groene beweging in gang zetten.

Doel van de Groenopweg Challenge is om iedereen binnen de sector waterschappen mee te nemen in het proces van vergroenen van mobiliteit:

  • Vergroten van bewustwording over duurzaamheid & mobiliteit
  • Reduceren van fossiele kilometers
  • Genereren van ideeën voor groene (mobiliteits)oplossingen in de cao

Het belooft een mooie duurzame reis te worden; van A naar Duurzamer!

Van eind juni tot half november vindt de Groenopweg Challenge plaats en gaan we aan de slag met vijf challenges om de levensstijl en het reisgedrag van medewerkers te vergroenen. Medewerkers nemen individueel en als team deel aan de Groenopweg Challenge en maken daarbij kans op groene prijzen. Daarnaast kunnen medewerkers gedurende de challenge ideeën indienen voor een groene cao.

Online Kick-off Event

Op donderdag 20 juni organiseren we van 13.00 tot 14.00 een online Kick-off Event voor alle medewerkers die willen deelnemen aan de Groenopweg Challenge. Hier hoor je als medewerker alles over de challenge. Via de coördinator van de Groenopweg Challenge in jouw organisatie ontvang je de link voor het Kick-off Event. Weet je niet of jouw organisatie deelneemt aan de challenge? Bekijk het hier.

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen