Platformdag leren en ontwikkelen

A&O fonds Waterschappen ondersteunt een platform leren en ontwikkelen. Doel van dit platform is om kennisuitwisseling en samenwerking tussen opleidingsprofessionals die werken binnen organisaties te vergroten. Hiermee levert het een bijdrage aan kwaliteitsbevordering van professionals en het ontwikkelen van leercultuur op organisatieniveau. Judith Barneveld is coördinator van het platform leren en ontwikkelen.

Platformdag leren en ontwikkelen donderdag 22 juni 10.00 - 16.30 uur

Op donderdag 22 juni vindt een fysieke dag plaats van het platform leren en ontwikkelen. Van 10.00 tot 16.30 uur zitten we op een bijzondere locatie op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Het programma staat in het teken van binden en boeien van medewerkers en hoe je hier met leren en ontwikkelen aan kunt bijdragen:

 • Werkgeluk door leren en ontwikkelen
  Heleen Mes, thought leader in employee experience, geeft een interactieve presentatie over hoe leren en ontwikkelen kan bijdragen aan werkgeluk - een mix van wetenschap, best practices en persoonlijke ervaring.
 • Leren en ontwikkelen bij een krappe arbeidsmarkt
  We introduceren een nieuwe inspiratienota om vanuit leren en ontwikkelen de krapte het hoofd te bieden en maken de strategieën hieruit concreet in actuele casuïstiek.
 • Stimulerend leren
  Elk waterschap kent ontwikkelactiviteiten en -aanpakken die zorgen voor een stimulerende, boeiende leerervaring – dus een spotlight op verschillende aansprekende voorbeelden, onder andere met serious gaming.
 • Rendement van leren
  We introduceren een nieuwe toolkit om de inspanningen van leren en ontwikkelen te evalueren, inclusief praktijkervaringen van twee waterschappen. In hoeverre bindt en boeit leren?
 • Monitor opleiding en ontwikkeling
  De nieuwe HR-monitor biedt kerncijfers over opleiding en ontwikkeling binnen de sector. Wat vinden we daarvan en hoe willen we ermee verder, in het licht van binden en boeien?

We maken er een leerzame dag van, met plezier en verbinding. Luisteren naar inspirerende verhalen van experts, onderling ervaringen delen en samen ideeën bedenken. En natuurlijk ook een lekkere lunch en een gezellige borrel. We kijken uit naar je komst!

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via het onderstaande formulier.

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen