Vliegende start-basistraining nieuwe RI&E tool (VOL)

Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft A&O fonds Waterschappen een nieuwe RI&E tool als opvolger van de RI&E manager gekozen: de tool Regis't van KMO Solutions. Hiervoor kun je nu de Vliegende start-basistraining volgen.

Doelgroep
Coördinatoren en beheerders van de RI&E binnen organisaties in de sector waterschappen.

Goed van start
Om meteen goed te starten met de nieuwe tool, Regis't van KMO Solutions, bieden we deze Vliegende start-basistraining speciaal aan voor coördinatoren en beheerders van de RI&E. Wil je met het nieuwe RI&E systeem gaan werken? Dan raden we aan om deze training te volgen zodat je het systeem goed begrijpt en een vliegende start kan maken! Deze training is de aftrap van de implementatie binnen je organisatie.

Inhoud training
Tijdens deze training worden de belangrijkste functionaliteiten toegelicht en de werking van de tool uitgelegd. Daarnaast krijg je tips voor de implementatie binnen je organisatie. Ook duiken we dieper de applicatie in. We behandelen het gebruikersbeheer en bepalen samen o.a. de inrichting van de RI&E o.b.v. de organisatiestructuur.

De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Er is dus genoeg ruimte voor het stellen van vragen!

Meenemen
Laptop en oplader (zodat je al meteen in je eigen omgeving kan inloggen)

Door wie
De training wordt verzorgd door KMO Solutions. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Lunch
Tijdens de bijeenkomst wordt een lunch aangeboden.

Deze training is vol. Je kunt een mail sturen naar info@aenowaterschappen.nl om je interesse voor een training aan te geven. Bij voldoende aanmeldingen plannen we dan een nieuwe bijeenkomst.
Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen