Leren en ontwikkelen

Trainer geeft uitleg aan medewerkers in trainingsruimte

De opgaven voor organisaties in de sector waterschappen worden groter en complexer. Deze uitdagingen vragen om een cultuur van leren en ontwikkelen binnen organisaties. Medewerkers nemen in deze lerende organisaties regie over hun eigen ontwikkeling om duurzaam inzetbaar te blijven.

Ontwikkelingen in de sector waterschappen vragen continu om andere competenties en vaardigheden van medewerkers. Een leven lang leren en ontwikkelen is hierbij het uitgangspunt. Het A&O fonds ondersteunt organisaties en professionals bij het stimuleren van een effectieve leercultuur.

Platform leren en ontwikkelen

A&O fonds Waterschappen ondersteunt een platform leren en ontwikkelen. Doel van dit platform is om kennisuitwisseling en samenwerking tussen opleidingsprofessionals die werken binnen organisaties te vergroten. Hiermee levert het een bijdrage aan kwaliteitsbevordering van professionals en het ontwikkelen van leercultuur op organisatieniveau. Gedurende het jaar vinden zowel online als fysieke bijeenkomsten plaats voor de leden van het platform. Daarnaast werken leden soms samen in kleinere focusgroepen.

Judith Barneveld is coördinator van het platform leren en ontwikkelen. Voor vragen over het platform kun je met haar contact opnemen via: judith.barneveld@dewerkwijze.nl of 06 15 34 33 95

Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan het platform kan door het sturen van een e-mail naar info@aenowaterschappen.nl. We plaatsen je dan op de mailinglijst, zodat je op de hoogte blijft van activiteiten en uitnodigingen ontvangt voor bijeenkomsten.

Het platform heeft ook een appgroep om onderling berichten uit te wisselen en deelt bestanden met elkaar in Teams. Wil je ook toegang tot de app-berichten en bestanden? E-mail dan je telefoonnummer respectievelijk e-mailadres naar info@aenowaterschappen.nl met het verzoek om je toe te voegen aan deze groepen.

Vragen

Voor vragen over het thema leren en ontwikkelen kun je terecht bij Erika Nehmelman, zij is bereikbaar via 06 182 425 27 of erika.nehmelman@aenowaterschappen.nl

Agenda leren en ontwikkelen

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen