Bijeenkomst Platform leren en ontwikkelen

A&O fonds Waterschappen ondersteunt een platform leren en ontwikkelen. Doel van dit platform is om kennisuitwisseling en samenwerking tussen opleidingsprofessionals die werken binnen organisaties te vergroten. Hiermee levert het een bijdrage aan kwaliteitsbevordering van professionals en het ontwikkelen van leercultuur op organisatieniveau. Gedurende het jaar vinden zowel online als fysieke bijeenkomsten plaats voor de leden van het platform. Daarnaast werken leden soms samen in kleinere focusgroepen. Judith Barneveld is coördinator van het platform leren en ontwikkelen. Meer informatie over het platform leren en ontwikkelen sector waterschappen? Ga naar pagina leren en ontwikkelen.

Naar pagina leren en ontwikkelen

Bijeenkomst dinsdag 8 november 9.30 -12.00 uur online

Op dinsdag 8 november organiseert A&O fonds waterschappen samen met platformcoördinator Judith Barneveld van 9.30 - 12.00 uur een online bijeenkomst van het Platform leren en ontwikkelen. Hieronder vind je het programma.

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via het onderstaande formulier.

Bijdragen aan organisatiedoelen

In deze bijeenkomst verkennen we hoe leren en ontwikkelen kan bijdragen aan organisatiedoelen. Dat doen we aan de hand van twee onderwerpen:

  1. De waarde van leren en ontwikkelen

Hoe laat je binnen je organisatie zien wat de opbrengsten zijn van alle leerinspanningen? Dat leren en ontwikkelen toegevoegde waarde heeft voor de organisatie? Waarom zou je dat eigenlijk doen? Stephan Obdeijn van EMC Performance gaat hierover met jullie in gesprek en geeft praktische handvatten hoe je zichtbaar resultaat creëert. Ook staan wij stil bij hoe het A&O fonds jullie de komende tijd hierbij wil ondersteunen.

  1. Opleiden in een krappe arbeidsmarkt

Het wordt steeds moeilijker om voldoende gekwalificeerde medewerkers aan te trekken. Onderzoek van A&O fonds Waterschappen geeft aan dat er binnen de sector behoefte bestaat (of al acties worden ondernomen) om voor sommige functies medewerkers zelf op te leiden. Hoe kan leren en ontwikkelen de (dreigende) personeelstekorten helpen oplossen? Voorbeelden van diverse organisaties schetsen verschillende mogelijkheden om zelf op te leiden.

Verwacht een mix van inspiratie, praktische inzichten en onderlinge uitwisseling van ervaringen en ideeën!

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen