Platformdag leren en ontwikkelen

A&O fonds Waterschappen ondersteunt een platform leren en ontwikkelen. Doel van dit platform is om kennisuitwisseling en samenwerking tussen opleidingsprofessionals die werken binnen organisaties te vergroten. Hiermee levert het een bijdrage aan kwaliteitsbevordering van professionals en het ontwikkelen van leercultuur op organisatieniveau. Gedurende het jaar vinden zowel online als fysieke bijeenkomsten plaats voor de leden van het platform. Daarnaast werken leden soms samen in kleinere focusgroepen. Judith Barneveld is coördinator van het platform leren en ontwikkelen. Meer informatie over het platform leren en ontwikkelen sector waterschappen? Ga naar pagina leren en ontwikkelen.

Naar pagina leren en ontwikkelen

Platformdag leren en ontwikkelen donderdag 9 juni 2022

Op deze dag gaan we elkaar (als het kan) eindelijk weer eens persoonlijk ontmoeten. We kiezen een fijne locatie waar we een dag met elkaar aan de slag kunnen met actuele thema’s op het gebied van leren en ontwikkelen binnen de sector waterschappen. Verbinding, plezier en professionele verdieping zullen hand in hand gaan.

De precieze inhoud van de bijeenkomst is nog in ontwikkeling, maar verwacht een mix van inspiratie, praktische inzichten en onderlinge uitwisseling van ervaringen en ideeën!

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via het onderstaande formulier.

Inschrijven

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen