Hybride werken

Door de coronapandemie combineren medewerkers in de sector waterschappen vaker werken op kantoor met werken thuis of elders. De overgang naar hybride werken heeft zowel gevolgen voor de manier van werken als binding van medewerkers met de organisatie. Deze transitie vraagt om een heldere visie over hybride werkvormen.

De overgang naar meer hybride werkvormen roept veel vragen op: Hoe houden we medewerkers betrokken en vitaal? Hoe organiseren we hybride vergaderingen? Welke (nieuwe) functies geven we aan kantoorgebouwen? A&O fonds Waterschappen ondersteunt organisaties in de sector bij het beantwoorden van deze vraagstukken.

Platform hybride werken

Met het platform hybride werken stimuleert het A&O fonds het delen van kennis en ervaringen over hybride werken tussen organisaties. Doelgroep van het platform zijn alle functiegroepen die zich binnen organisaties bezig houden met beleidsontwikkeling rond hybride werken: P&O, facilitair, ICT etc. Gedurende het jaar vinden zowel online als fysieke bijeenkomsten plaats voor de leden van het platform.

Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan het platform kan door het sturen van een e-mail naar info@aenowaterschappen.nl. We plaatsen je dan op de mailinglijst, zodat je op de hoogte blijft van activiteiten en uitnodigingen ontvangt voor bijeenkomsten.

Het platform heeft ook een appgroep om onderling informatie uit te wisselen. Wil je deze berichten ook ontvangen? E-mail dan je telefoonnummer naar info@aenowaterschappen.nl met het verzoek om je toe te voegen aan de groep.

Toolbox Gezond thuiswerken

Een toolbox is beschikbaar voor medewerkers in de sector waterschappen met tips over gezond en veilig thuiswerken.

Naar toolbox Gezond thuiswerken

Handreiking leidinggeven aan hybride teams

Een handreiking is beschikbaar voor leidinggevenden in de sector waterschappen met handvatten voor het leiding geven aan hybride werkende teams.

Naar handreiking leidinggeven aan hybride teams

Agenda Hybride werken

Scrol naar boven
Zoeken
Populaire zoektermen